home

contact  login
zoeken
zoeken

Barry Steele and Friends (A tribute to Roy Orbison) 

Donderdag 15 november 2018 - 20.15 uur

The Roy Orbison Story

De carrière van Orbison nam een vliegende start. Roy Orbison scoorde zijn grootste successen begin de jaren zestig toen 22 van zijn nummers in de Billboard Top 40 terug te vinden waren. ‘Only the lonely’, ‘Crying’ en ‘Pretty Woman’ zijn nog steeds wereldhits. Midden jaren tachtig vertoefde hij een poosje in de luwte van de muziekwereld. Zijn nummer ‘In Dreams’, dat door filmmaker David Lynch werd opgepikt voor de soundtrack van ‘Blue Velvet’, bracht daar verandering in. Hij overleed dertig jaar geleden midden in zijn langverwachte comebacktour, net toen hij op pad begon te gaan met de superband The Traveling Wilburys.

The Big O is niet zo makkelijk te imiteren. Uiterlijk ben je er snel: zwarte kledij, zwart haar en een donkere zonnebril. Qua stem is het een ander paar mouwen. Roy Orbison had een zeer specifieke, diepe stem, ergens tussen een tenor en bariton, wat hem de bijnaam The Caruso of Rock opleverde. 

Barry Steele (UK) is wereldwijd gekend als één van de beste Roy Orbison -tributezangers. Hij ziet er helemaal uit als The Big O, maar klinkt ook helemaal als deze legende!

Muziek – grote zaal - zittend publiek
Tickets: VVK 17 euro – kassa: 19 euro - <18 j: 8 euro
Bestel je tickets hier.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.