home

contact  login
zoeken
zoeken

Comedy Cafétour 

Zaterdag 30 november 2019 - 20u15
Lukas Lelie, Sander VDV en Edouard De Prez

Lukas Lelie, Sander VDV en Edouard De Prez komen naar jouw café. Ze brengen mee: een arsenaal van moppen, observaties en een stylo om hun Rail Pass mee in te vullen.

Lukas Lelie werd bekend bij zijn verre familie toen hij in 2014 Humo’s Comedy Cup won. Sindsdien was hij te zien in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, ‘Vrede Op Aarde’ en ‘Control Pedro’. Ook toerde Lukas het land rond met zijn eerste avondvullende show ‘Ik Doe Mijn Best’. Momenteel is hij actief voor en achter de schermen bij ‘De Ideale Wereld’ en is hij klaar voor een wereldtournee met gloednieuw materiaal.

Sander VDV brengt “gitzwarte top-grappen.” Niet zijn woorden, maar hij is het daar wel volledig mee eens. In 2016 won hij de Humorklas van Radio 2 en eerder dit jaar was hij al eens te gast in De Markthallen met Humo’s Comedy Cup On Tour.

Edouard De Prez is een jonge comedian uit Gent met het bijhorend sappig accent. Hij stond in de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017. In zijn podcast ‘Palaver’ babbelt hij wekelijks met zijn comedy-vrienden. Enkele jaren geleden maakte hij nog furore als comedy-rapper Jérome met YouTube-hitjes zoals ‘Gele Fiets’ en ‘Doe Een Dutje’.

Humor – Café De Pallieter, Ridderstraat 22, Herk-de-Stad – zittend publiek, ongenummerd (max. 100 plaatsen!)
Tickets: VVK 10 euro – kassa: 12 euro (cultuurcheque mogelijk) - <18 j: 8 euro
Deuren: 19.30 uur
Aanvang om 20.15 uur

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.