home

contact  login
zoeken
zoeken

Jens Dendoncker 

Zaterdag 5 oktober 2019 - 20.15 uur
Bang van Dendoncker

Met maar liefst vier comedyprijzen op zak – waaronder Humo’s Comedy Cup 2016 – is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn 'hoge aaibaarheidsfactor' en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid, maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende viersterren recensie in De Standaard.

Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', 'Beste Kijkers' en 'De Slimste Mens Ter Wereld' werden goed gesmaakt.

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

Jonge Kempenaar Jeroen Verdick verzorgt het voorprogramma.

Humor – grote zaal – zittend publiek
Deuren: 20.00 uur
Aanvang: 20.15 uur
Tickets VVK: 15 euro - Kassa: 17 euro (cultuurcheques geldig)
- <18 j: 8 euro

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.