home

contact  login
zoeken
zoeken

JL Band (A tribute to James Last) 

Zaterdag 15 december 2018 - 20.15 uur

Last But Not Least

De Duitse jassbassist, arrangeur, componist en producer James Last kan met voorsprong beschouwd worden als de meest vernieuwende orkestleider binnen de wereld van populaire orkesten en bigbands na de Tweede Wereldoorlog. Hij gaf meer dan 2500 concerten en overleed in juni 2015 op 86-jarige leeftijd.

Het imposante oeuvre van James Last met een verkoop van meer dan 80 miljoen schijven, werd bekroond met 207 gouden, 17 platina platen en andere onderscheidingen wereldwijd. Ondanks zijn enorme succes en populariteit is James Last jammer genoeg vaak een miskend genie gebleven.

Deze ‘Tribute to James Last’ moet dan ook een eerherstel zijn, een biografische toelichting, een nostalgische terugblik. Gastheer en dirigent Jos Loffens verwent je samen met de gedreven muzikanten uit zijn band met een mooie selectie uit het rijkelijke instrumentale oeuvre van James Last.

Geniet van de onnavolgbare sound van de Gentleman of Music en Lounge Legend, met ‘goesting en verve’ gebracht door de voortreffelijke Jos Loffens Band.

Muziek – grote zaal – zittend publiek
Tickets: VVK 17 euro – kassa: 19 euro - <18 j: 8 euro
Aanvang om 20.15 uur
Bestel je tickets hier.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.