home

contact  login
zoeken
zoeken

Kantikune & Rise Up 

Zondag 22 september 2019

De koren ‘Kantikune’ en Rise Up brengen op zondag 22 september om 11 uur in de kerk van Schulen een ‘Ode aan de Wereld’.

Kantikune is Esperanto voor "samen-zingen". Samenzang is zowat het handelsmerk van het koor. Als het even kan, worden bij optredens steeds enkele liedjes aangeleerd aan het publiek.

Kantikune kiest er uitdrukkelijk voor om koorzang te koppelen aan maatschappelijk engagement. Via hun optredens trachten ze de stem te versterken van mensen/groepen die te weinig gehoord worden in onze samenleving en in de wereld.

Kantikune brengt een gevarieerd repertoire met liederen uit alle werelddelen. Het koor zingt zowel a capella als met instrumentale begeleiding. Naast gitaren, fluiten, violen, klarinet, accordeon en percussie, geven enkele etnische instrumenten een speciaal kleurtje: charango, ronroco, cuatro de Venezuela, mpalogo en diverse kleine ritme-instrumenten.

Het showkoor Rise Up is swingend, verrassend, heerlijk om naar te kijken, innemend om naar te luisteren. De zang is van groot belang, maar het visuele aspect evenzeer. Iedereen op het podium zingt én danst. Geen aparte dansgroep, geen afzonderlijk koor. Nee, het koor brengt tegelijk de show. Kleine solo’s, dat wel, maar vooral de hele groep zal de toon zetten. 

Kerk Schulen
Tickets: 5 euro, jongeren tot 18 jaar: gratis toegang
Aanvang om 11 uur

i.s.m. De Wereldraad, De Markthallen en de Bib

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.