home

contact  login
zoeken
zoeken

Tiny Legs Tim 

Donderdag 2 april 2020 - 20.15 uur
Elswhere Bound

In 2017 bracht de Gentse bluesman Tiny Legs Tim maar liefst twee platen uit. In februari was er het fel bejubelde stripped-down akoestische album ‘Melodium Rag’ en in november verscheen ‘Live At Sint-Jacobs’; een ferme live plaat van de band in bloedvorm tijdens de Gentse Feesten 2016. Tim is on a roll en intussen ligt een nieuw band album klaar dat in februari 2019 op de wereld werd losgelaten. Zoals steeds gebruikt Tim elementen uit de oude Delta Blues en combineert die met zijn eigen sterke identiteit als songwriter. Voor de opnames van dit zesde full album werkte Tim samen met producer Frederik Segers en arrangeur/saxofonist Tom Callens.

Muziek– grote zaal – zittend publiek, ongenummerd
Tickets: VVK 15 euro – kassa: 17 euro (cultuurcheque mogelijk) - <18 j: 8 euro
Aanvang om 20.15 uur

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.