home

contact  login
zoeken
zoeken

Leren mountainbiken voor beginners en gevorderden 

De komende maanden kunnen beginners en gevorderden aan ’t Vloot aan het Schulensmeer weer leren mountainbiken. De cursus voor beginners, waarvoor er nog enkele plaatsen vrij zijn, start op zondag 9 september. Vier zondagen lang leer je tussen 9 en 12 uur alle technische aspecten van het mountainbiken. De cursus voor gevorderden start op zondag 7 oktober en loopt ook over vier zondagen, telkens van 9 tot 12 uur.
Deelnameprijs: 35 euro per cursus, cash te betalen bij de eerste les (verzekering, MTB-kaart, deelname toertocht, douches en begeleiding inbegrepen). Vooraf inschrijven via dienstsport@herk-de-stad.be is verplicht.

Org. gemeentelijke sportdiensten van Halen, Lummen en Herk-de-Stad i.s.m. Sport Vlaanderen.

 

September - Maand van de Sportclub 

Welke sportclub zit jou als gegoten?

Elk jaar in de maanden mei en september organiseert Sport Vlaanderen samen met de gemeentelijke sportdiensten en de lokale clubs de ‘Maand van de Sportclub’. Ook in onze gemeente verwelkomen diverse deelnemende clubs je in september met een leuk programma dat je de kans geeft om hun sporttak aan den lijve te ondervinden. Heb je een sportclub in gedachten die je altijd al eens beter wilde leren kennen? Grijp dan je kans… en je sportschoenen!

Sport Overdag voor senioren 

In Sportcentrum Herkules kan je als senior wekelijks deelnemen aan ‘Sport Overdag’ voor senioren en dit op maandagen, woensdagen en donderdagen.

Elke maandag van 10 tot 11 uur: onderhoudsgymnastiek onder begeleiding van een lesgever.

Elke woensdag van 10.30 tot 12 uur: recreatief en vrijblijvend ‘vonetbal’ (een combinatie van volley- en netbal) zonder begeleiding. 

Een tienbeurtenkaart kost 20 euro (verzekering inbegrepen) en is zowel geldig voor de onderhoudsgymnastiek op maandagen als het vonetbal op woensdagen. Geïnteresseerden mogen de eerste keer gratis meedoen.

Elke donderdag vanaf 13.30 uur: curvebowls

Een tienbeurtenkaart voor het curvebowlen kost 10 euro. Geïnteresseerden mogen de eerste keer gratis deelnemen.

sport