home

contact  login
zoeken
zoeken

Nieuw systeem inschrijven voor jeugd- en sportactiviteiten en buitenschoolse kinderopvang 

Zowel inschrijven voor sport- of jeugdkampen als vooraf inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang De Speeldoos gebeurt vanaf de herfstvakantie via een gloednieuw digitaal systeem. De dagelijkse registratie van de voor- en naschoolse opvang in De Speeldoos gebeurt vanaf 1 oktober ook via dit systeem. Om van deze toepassingen gebruik te maken, dien je je echter vooraf eerst als gebruiker te registreren. Die registratie verloopt aan de hand van eenvoudige invulvelden waarbij je gevraagd wordt om je eigen gegevens, die van je partner en van je kind(eren) in te vullen.

Hoe registreren?

Je registreren is mogelijk vanaf maandag 4 september. Je kan dan ook meteen het aanbod van sport- en jeugdkampen bekijken.

Effectief inschrijven voor deze kampen of voor de opvang in de herfstvakantie in De Speeldoos zal echter pas ten vroegste kunnen vanaf maandag 9 oktober!

Stap 1 Klik hier om naar de pagina met het vrijetijds- en vakantieaanbod en het aanbod kinderopvang te gaan.

Stap 2 Registreren kan met en zonder eID. Indien je registreert zonder eID kan je de gegevens manueel invullen: naam, rijksregister,

rijksregisternummer, enz. Hou dus zeker jouw rijksregisternummer, dat van je partner en dat van je kinderen bij de hand.

Stap 3 Een activatiemail wordt gestuurd naar het opgegeven emailadres (check Spam).

Stap 4 Klik op de link in de activatiemail om de registratie te vervolledigen.

Stap 5 Voeg gezinsleden toe

Gezinnen die nog nooit van De Speeldoos gebruik maakte, dienen naast het digitaal registreren contact op te nemen met De Speeldoos voor een kennismakingsgesprek. Dit kan via despeeldoos@herk-de-stad.be of telefonisch via 013 55 41 81.