home

contact  login
zoeken
zoeken

Circus Ronaldo  

Zaterdag 29 februari 2020 - 20.15 uur
La Cucina dell’ Arte

Van kindsbeen af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden, ‘de clown’.

De dwaze menselijke machtsspelletjes zijn ook in ‘La Cucina dell’ Arte’ het hoofdthema.

De hiërarchie achter de potten en pannen en de relatie tussen de meesterkok en het keukenhulpje zijn droomsituaties voor deze clowns.

Danny Ronaldo ging in de leer bij de Siciliaanse meesterpizzajolo Paolino Bucca en een XIXde-eeuwse keukenkar op karwielen werd aanzienlijk gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen.

Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het ‘breekbare’ spektakel beginnen.

Vorig jaar won Danny Ronaldo de Vlaamse Ultima cultuurprijs voor circus. Verwacht je dus aan circus van een hoog niveau.

Humor/Circus 12+ – grote zaal – zittend publiek
Tickets: VVK 15 euro – kassa: 17 euro (cultuurcheque mogelijk) <18 j: 8 euro
Aanvang om 20.15 uur

Bestel je tickets hier.

Terugbetaling tickets

De Markthallen ruilt enkel tickets voor uitverkochte voorstellingen, uiterlijk twee werkdagen voor datum. De tickets worden enkel terugbetaald indien ze door De Markthallen kunnen doorverkocht worden.

Lukt het online reserveren van kaarten niet?

Helpdesk online ticketing: support@eventsquare.co of 013 52 10 21.  
Telefonisch is EventSquare bereikbaar van maandag t.e.m. vrijdag telkens van 9 tot 17 uur. Per e-mail proberen ze je ook 's avonds en tijdens het weekend zo snel mogelijk van dienst te zijn.