home

contact  login
zoeken
zoeken

Uitleendienst 

 Het gemeentebestuur stelt sinds 1990 via de Uitleendienst heel wat materialen ter beschikking van het lokale verenigingsleven. 

De Uitleendienst werd stap voor stap verder uitgebouwd. Daardoor kunnen de verenigingen nu bij de Uitleendienst terecht voor een uitgebreid aanbod aan materialen. 

Uiteraard zijn er spelregels nodig om het gebruik van deze materialen in goede banen te leiden. Al deze spelregels zijn gebundeld in het Uitleenreglement.

Je kan je materialen reserveren via uitleendienst@herk-de-stad.be.

Servicepunt
Gemeentelijke Werkplaats
Industrieweg 1098
013 38 03 07

Openingsuren:
maandag tot en met donderdag van 9u00 tot 16u00 

Procedure
De aanvraag (met een volledig ingevuld uitleenformulier) dient minstens veertien dagen voor de aanvang van de activiteit bij de Uitleendienst te zijn. De Uitleendienst bevestigt zo snel mogelijk of de gevraagde materialen beschikbaar zijn. De aanvraag ligt pas definitief vast na deze schriftelijke bevestiging van de Uitleendienst.

De aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Aanvragen kunnen niet eerder dan zes maanden voor de datum van de activiteit definitief worden toegewezen.

Grote materialen worden steeds geleverd en opgehaald. 

Tips

  • leen nooit meer dan nodig
  • annuleer ten laatste drie werkdagen voor je activiteit indien je het materiaal niet meer nodig hebt. Bij laattijdige of geen annulatie wordt een boete van 50 euro aangerekend. 

Reglement