Maak een afspraak
Print this page

Kwaliteitsvolle sportverenigingen

Met deze subsidie tracht het gemeentebestuur bij te dragen tot de kwalitatieve verbetering van de sportverenigingen, zowel op het niveau van de begeleiding van de leden als op bestuurlijk niveau.

Voor wie

Alle sportverenigingen die erkend zijn door de gemeente en die voldoen aan de in het erkenningsreglement omschreven erkenningsvoorwaarden.

Voorwaarden

Voor de aanvraag van de toelage wordt gewerkt met de subcategorieën sportpromotionele activiteiten, erkende verenigingen die geen jeugdwerking hebben en sportverenigingen met jeugdwerking. Hiervoor gelden respectievelijk de volgende voorwaarden:

  • De toelage is bedoeld voor de ondersteuning van erkende verenigingen die speciale of uitzonderlijke sportpromotionele activiteiten organiseren.
  • De toelage is bedoeld als ondersteuning van sportverenigingen die geen jeugdwerking aanbieden maar die in hun werking een bepaalde basiskwaliteit willen integreren.
  • De toelage is bedoeld als ondersteuning van de werking van clubs die werken aan een kwaliteitsvolle begeleiding van hun jeugdleden.

Procedure

De procedure hangt af van waarvoor de toelage bedoeld is en is omschreven in het reglement voor kwaliteitsvolle sportverenigingen.

Bedrag

Het subsidiebedrag hangt af van waarvoor de toelage aangevraagd werd en is omschreven in het reglement voor kwaliteitsvolle sportverenigingen.

Afhandeling

De afhandeling hangt af waarvoor de toelage aangevraagd werd en is omschreven in het reglement voor kwaliteitsvolle sportverenigingen.

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

OCMW

Dr. Vanweddingenlaan 21 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 78 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.