Print this page

UiT in Herk-de-Stad

Maandelijkse fietstocht

Onze maandelijkse fietstocht gaat deze maand naar de mooie omgeving van Wijer en Terkoest. We maken een rit van +/- 25 km. Vertrek aan het dienstencentrum.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

OPEN BUURDERIJ

Wat is een buurderij nu precies? En welke producten kan je er kopen? Kom het ontdekken & proeven op onze Open Buurderij Leer onze producenten en hun lokalen producten kennen Groenten, fruit, vlees, zuivel & brood zijn de basisproducten aangevuld met nog meer (h)eerlijke lokale van lokale producenten Bij deze editie is het niet verplicht op voorhand te bestellen, je kan ook ter plaatse a

Basisschool HerxDokter Vanweddingenlaan 10/1 3540 Herk-de-Stad

Veldtoertocht MTB-toerrit Herker- en Demervallei

MTB-club Palmzondag en de stedelijke Sportdienst van Herk-de-Stad zijn verheugd te kunnen melden dat de MTB-Toertocht doorheen Herker- en Demervallei uiteindelijk toch zal kunnen doorgaan op zondag 16 augustus 2020. De ambitie is: - om in eerste instantie de vele hongerige MTB-fans eindelijk weer wat lekkers op het bord te brengen en dit na een veel te lange periode van relatieve rust; - maar v

sporthal Hercules Herk de StadUrsulinenstraat 1 3540 Herk-De-Stad

Maandelijkse wandeling

Deze maand kan je meedoen aan een wandeling van 3 km of 7,5 km in Herk-de-Stad. We vertrekken aan het dienstencentrum.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

Maandelijkse fietstocht

Onze maandelijkse fietstocht gaat deze maand naar de mooie omgeving van Schaffen en Diest. We maken een rit van +/- 25 km. Vertrek aan het dienstencentrum.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

15de Wilfried Cretskens voor wielertoeristen

Voor families en wielertoeristen, iedereen zonder onderscheid, en dit doorheen de Kempen en Haspengouw ! Dit alles met 4 bevoorradingen !

Sportcentrum HerkulesUrsulinenstraat 1 3540 Herk-de-Stad

Radiobeurs van de Radiovrienden

Ruil en verkoop van oude, antieke radio's met toebehoren. Ook reparatiestand. De beurs vindt plaats op de sportterreinen rond sportcentrum Herkules.

Sportcentrum HerkulesUrsulinestraat 1 3540 Herk-de-Stad

Zomer film

Zoals elke vakantie voorzien we een film! Welke het deze keer gaat worden, laten we nog weten... Chips en drankje inbegrepen in de prijs. Inschrijven kan via www.vrijetijdherkdestad.be

GC De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

Maak je eigen podcast

Podcasts zijn populair. En dan hebben we het niet alleen over het luisteren er naar, maar ook over het maken van zo een digitaal verhaal. Het is niet zo moeilijk om een podcast te maken en te verspreiden via smartphone, tablet of computer. In deze reeks leer je hoe je een boeiend verhaal vertelt. Dat kan gaan over nieuws, entertainment, persoonlijke verhalen of sprookjes.

GC De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

tweedehandsbeurs met een feestelijke strik, 100 jaar gezinsbond

Speelgoed, baby - en kinderkleding - babyuitzet, fietsjes,... worden te koop aangeboden, door particuliere verkopers. Kopers kunnen goedkope spulletjes vinden en met de verkopers een prijs bespreken. Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de gezinsbond voorzien we een speciale act maar verklappen het niet! Komen kijken is de boodschap...

St.Martinusschool, Campus AmandinaOude tramweg 3540 Herk-de-Stad

LeNoise (tribute van Neil Young & Crazy Horse)

LeNoise viert de 75ste verjaardag van Neil Young LeNoise, de band rond Herkenaar Piet De Pessemier, brengt sinds 2017 het beste van Neil Young & Crazy Horse naar de Belgische en Nederlandse zalen. Op 26 november 2020 – in de maand van de 75ste verjaardag van Neil Young – komt dit viertal feestvieren in De Markthallen in Herk-de-Stad.

De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

Dierendorpje 3+

Leuke familievoorstelling voor kindjes van 3 tot 6 jaar. Het boek ‘Dierendorpje’ van Kim-Lian van der Meij en Gitte Spee komt tot leven.

De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur In juli en augustus gesloten op woensdagnamiddag.
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

OCMW

Dokter Vanweddingenlaan 21 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 78 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.