Print this page

UiT in Herk-de-Stad

Maak je eigen podcast

Podcasts zijn populair. En dan hebben we het niet alleen over het luisteren er naar, maar ook over het maken van zo een digitaal verhaal. Het is niet zo moeilijk om een podcast te maken en te verspreiden via smartphone, tablet of computer. In deze reeks leer je hoe je een boeiend verhaal vertelt. Dat kan gaan over nieuws, entertainment, persoonlijke verhalen of sprookjes.

GC De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

NAAILESSEN

Wij naaien verschillende kledingstukken

GC De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

Spinnenmetenknippen door Max Last

Familievoorstelling ‘Spinnenmetenknippen’ vertelt het verhaal van Lily. Zij woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde tussen hen maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag.

Kerkhof Herk-de-StadDriespoortweg 3540 Herk-de-Stad

Maandelijkse wandeling De Cirkel - Bolderberg

Deze maand kan je meedoen aan een wandeling van 3 km of 7,5 km in Bolderberg. Achteraf krijg je koffie en gebak aangeboden.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

Breng je sportclub naar School

Vorig jaar moesten we noodgedwongen de actie ‘Breng je sportclub naar school’ annuleren, maar dit jaar organiseren met veel enthousiasme, opnieuw deze actie. Sport Vlaanderen en MOEV roepen daarom alle scholen in Vlaanderen op om kinderen en leerkrachten naar school te laten komen in de outfit van hun favoriete sport/sportclub.

Sportcentrum HerkulesUrsulinenstraat 1 3540 Herk-de-Stad

De Frivole Framboos (try-out)

Troppo Maturo Da’s al drieënveertig jaren dat zij in het vak zitten Ze hebben getourd, rondgetrokken, gereisd Van Nederland tot Zwitserland En maar liefst acht keer een halfjaar Parijs Ze hebben zalen doen vollopen, ze hebben zalen doen overlopen Ze hebben succes gekend, en toen nog meer succes gekend Ze hebben toejuichingen gehad, bloemekes, verzoeknummers Beethoven, Mozart, Hazes en Liszt En

De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

Maandelijkse fietstocht De Cirkel - Bokrijk

Wie gaat er mee fietsen door het water? We vertrekken om 12 uur aan De Cirkel voor een rit van +/- 42 km. Nadien is er koffie en gebak in De Cirkel voor alle deelnemers.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

Op de koffie met Danny Fabry

Seniorennamiddag Al meer dan tien jaar een gezellige muzikale namiddag met diverse gastoptredens, gepresenteerd door onze gastheer Danny Fabry. De nieuwe datum die vrijdag 20 maart 2020 vervangt wegens corona is vrijdag 1 oktober 2021 geworden. Tickets van 20 maart 2020 blijven dus gewoon geldig op vrijdag 1 oktober 2021.

De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

tweedehandsbeurs met een feestelijke strik, 100 jaar gezinsbond

Speelgoed, baby - en kinderkleding - babyuitzet, fietsjes,... worden te koop aangeboden, door particuliere verkopers. Kopers kunnen goedkope spulletjes vinden en met de verkopers een prijs bespreken. Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de gezinsbond voorzien we een speciale act maar verklappen het niet! Komen kijken is de boodschap...

St.Martinusschool, Campus AmandinaOude tramweg 3540 Herk-de-Stad

Hobbycafé

Wij komen samen op dinsdag avond voor het beoefenen van onze hobby. Breien, haken, babbelen enz

De VolksmachtZOUTBRUGSTRAAT 3540 Herk-de-Stad

Willem Vermandere

Op naar de honderd! Willem 80 en 50 jaar op de planken Willem Vermandere brengt als multidisciplinair kunstenaar op zijn 80ste de nieuwe CD 'Confessies' uit en gelijktijdig een nieuw boek 'Als 't maar geestig is' (Lannoo) vol prenten en vertellementen. Reden te meer om dit alles als basis te gebruiken voor zijn nieuw programma ‘Op naar de honderd!’.

De MarkthallenMarkt 2 3540 Herk-de-Stad

LeNoise (tribute van Neil Young & Crazy Horse)

LeNoise viert de 75ste verjaardag van Neil Young LeNoise, de band rond Herkenaar Piet De Pessemier, brengt sinds 2017 het beste van Neil Young & Crazy Horse naar de Belgische en Nederlandse zalen. Op 26 november 2020 – in de maand van de 75ste verjaardag van Neil Young – komt dit viertal feestvieren in De Markthallen in Herk-de-Stad.

De MarkthallenMarkt 23540 Herk-de-Stad

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

OCMW

Dokter Vanweddingenlaan 21 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 78 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.