Aziatische keuken met vis
De Aziatische keuken met vis draait om verse ingrediënten, uitgesproken smaken en gevarieerde bereidingswijzen met een harmonieuze balans tussen zoet, zuur, zout en umami.
Lesinhoud
• Je bereidt groenten, vis, schaal- en schelpdieren
• Je past specifieke bereidingstechnieken toe zoals wokken, grillen en stomen
• Je werkt met typische producten
• Je werkt met verse ingrediënten
De Aziatische keuken met vis draait om verse ingrediënten, uitgesproken smaken en gevarieerde bereidingswijzen met een harmonieuze balans tussen zoet, zuur, zout en umami.
Lesinhoud
• Je bereidt groenten, vis, schaal- en schelpdieren
• Je past specifieke bereidingstechnieken toe zoals wokken, grillen en stomen
• Je werkt met typische producten
• Je werkt met verse ingrediënten
Dinsdag 09/09, 07/10, 09/12 2025
Inschrijven kan online via de website Qrios
Bron: UiTinVlaanderen.be
Basistarief: € 180