Print this page

Activiteiten De Cirkel

Een overzicht van de activiteiten in dienstencentrum De Cirkel.

-

Zumba gold De Cirkel/dienst sport

Elke woensdag (uitgezonderd schoolvakanties) van 15 tot 16 uur kan je deelnemen aan Zumba Gold. Je betaalt 30 euro voor een beurtenkaart van 10 lessen.

Sportcentrum HerkulesUrsulinenstraat 1.1 3540 Herk-de-Stad
-

Yoga voor senioren De Cirkel

Voelen je gewrichten stram & stroef? Ervaar je nek – en rugklachten? Heb je last van onrustige gedachten? Dan is yoga misschien iets voor jou? Yoga helpt om, ook op oudere leeftijd, lichaam en geest in balans te brengen. De houdingen kunnen prima aangepast worden aan ieders capaciteiten. Je betaalt 30 euro voor een beurtenkaart van 10 lessen.

sporthal Herkules Herk de StadUrsulinenstraat 1 3540 Herk-De-Stad

Getuigenis van een ervaringsdeskundige met autisme

Inge Aerts vertelt een persoonlijk verhaal over het leven met autisme. Uitdagingen, maar vooral de veerkracht en levenservaring van de persoon staat centraal. Deze inzichten helpen je op weg naar een respectvolle en open houding als zorgvrijwilliger of mantelzorger. Inge vertelt hoe haar autisme meer inhoudt dan beperkingen. Inschrijven vooraf is verplicht, de plaatsen zijn beperkt!!!

ArenberghofVanarenberglaan 8 3540 Schulen (Herk-De-Stad)

Online bankieren (mobiel)

In tijden waar banken meer en meer uit het straatbeeld verdwijnen, zet je zelf beter de stap naar het online bankieren. We kunnen het ons heel goed inbeelden dat dit een grote stap is voor velen en dat de meesten er niet aan durven beginnen ... Het is allemaal niet zo moeilijk en kan veilig en gratis van thuis uit gebeuren! We hebben de cursus opgesplitst in twee delen, via laptop of mobiel.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

Maandelijkse wandeling: Bolderberg

Deze maand kan je meedoen aan een wandeling van 3 km of 7,5 km in Bolderberg. Achteraf krijg je koffie en gebak aangeboden. We vertrekken in De Cirkel met eigen wagens of je kan meerijden met iemand.

Dienstencentrum De CirkelDiestsesteenweg 18 3540 Herk-de-Stad

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

OCMW

Dr. Vanweddingenlaan 21 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.