Print this page

Uitleendienst

Het gemeentebestuur beschikt over verschillende materialen voor de organisatie van gemeentelijke evenementen. Wanneer beschikbaar, kan het lokale verenigingsleven hiervan gebruik maken via de Uitleendienst.

Uiteraard zijn er spelregels nodig om het gebruik van deze materialen in goede banen te leiden. Deze spelregels zijn gebundeld in het Uitleenreglement.

Herkse jeugdverenigingen kunnen een beroep doen op de technische dienst voor het vervoer van hun kampmateriaal. De voorwaarden hiervoor zijn opgenomen in het Uitleenregelement.

Je kan je materialen of kampvervoer reserveren via uitleendienst@herk-de-stad.be.

Procedure

  • Vanaf zes maanden voor de activiteit kan een uitlening aangevraagd worden. De aanvragen worden behandeld in volgorde van ontvangst. Grote materialen worden steeds geleverd en opgehaald.
  • De aanvraag (met een volledig ingevuld uitleenformulier) dient minstens veertien dagen voor de aanvang van de activiteit bij de Uitleendienst te zijn.
  • De Uitleendienst bevestigt zo snel mogelijk of de gevraagde materialen beschikbaar zijn.
  • De aanvraag ligt pas definitief vast na deze schriftelijke bevestiging van de Uitleendienst.
  • Leen nooit meer dan nodig.
  • Annuleer ten laatste drie werkdagen voor je activiteit indien je het materiaal niet meer nodig hebt. Bij laattijdige of geen annulatie wordt een boete van 50 euro aangerekend.

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

OCMW

Telefoonnummer
013 78 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
tot uur
Morgen
tot uur
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.