Print this page

Wooninfopunt

Bent u verhuurder, huurder of eigenaar? Wilt u energie sparen, van energieleverancier veranderen, plant u renovaties of bent u op zoek naar een goedkope (energie)lening? Kampt u met een probleem rond veiligheid, gezondheid of kwaliteit van uw (huur)woning? Wilt u uw woning aanpassen aan veranderende behoeften?

De adviseur van het Wooninfopunt van Wonen in West-Limburg (een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Lummen, Herk-de-Stad, Halen en Vlaanderen en de provincie Limburg rond wonen) staat in de gemeentehuizen van Herk-de-Stad, Lummen en Halen paraat om u verder te helpen met al uw vragen rond wonen, verbouwen, subsidies en premies. Elk advies is gratis, vrijblijvend en geheel onafhankelijk. Om u zo goed mogelijk te helpen maakt u best een afspraak. Zo kan de woonadviseur zich grondig verdiepen in je specifieke vraag en krijgt u meteen een antwoord op maat.

Op zoek naar een premie? Op de website 'Premiezoeker' van de Vlaamse overheid vindt u snel een overzicht van premies die u kan aanvragen als u een woning bouwt, verbouwt, huurt of koopt in Vlaanderen. U vindt er ook premies terug voor het aanplanten of onderhouden van groen of het verminderen van de afvalberg.  

Stadhuis

Pikkeleerstraat 14 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 38 03 10
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

OCMW

Dokter Vanweddingenlaan 21 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer
013 78 09 40
E-mailadres
Openingsuren
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven.